Tarotin Guardian Angel soi, upea kappale. Kaunis. Marcon ääni on jotain niin upeaa.

Tänään on ollut suht hyvä päivä.. Ei ole niin pahasti ollut paha olla. Paitsi nyt illalla paha olo alkaa taas vyörymään ja kaikki tuntuu liian vaikealta.

Viime yönä näin karmeita painajaisia ja en saanut taaskaan nukuttua.. Koulussa väsytti ja äksyilytti, Samin kanssa tuli pientä kinaa tms minun omien hölmöilyjen takia.. En saisi olla näin tempperamenttinen ja herkkä. Ja kaikenlisäksi minun pitäisi osata joskus pitää pitää suuni aivan kiinni eikä sanoa sanaakaan jotten saa riitatilannetta aikaan tai jotten satuttaisi sanoillani ketään. Huokaus..

Huomenna on koulua.. Korvataan joku vitun vappua edeltävä maanantai.. Jeii.. Onneksi huomenna on nuorisotalolla metallibändejä illalla soittamassa, saa jotain helpotusta.. Jos nyt edes menen sinne.. Kyllä meidän luokalla olevat kolme tyttöä suunnittelivat sinne menevänsä.. Eivätpä kysyneet tulisinko heidän kanssaan.. Ja he olivat joskus ystäviäni.. Eivät taida olla enää.. Ja tuo ystävien menetyshän auttaa masennukseeni niin saatanasti.. No, menen sinne keikalle Samin kanssa.. jos hän edes pääsee.. Jos ei pääse, harkitsen menoa vakavasti. Yksin siellä ei ole kivaa olla..

Angst.. Itkuvinku.. Huokaus..

On niin paha olla. Kaikki ahdistaa. Tahdon rauhoittavalle tupakalle.. Mutten voi mennä. Vituttaa ja masentaa. Ja itkettää..

Mutta, menen nyt.. Toivotaan että saisin edes tänä yönä nukuttua joten kuten..